Haven van Koh Chang (Bang Bao)

De Haven van Koh Chang (Bang Bao) is een belangrijke toeristische bestemming in Thailand. Gelegen aan de westkust van het eiland Koh Chang, trekt deze haven jaarlijks duizenden bezoekers van over de hele wereld. Met zijn prachtige ligging aan de Golf van Thailand en de vele activiteiten die hier te doen zijn, is de Haven van Koh Chang een must-visit bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar avontuur en ontspanning.

Locatie

De Haven van Koh Chang (Bang Bao) is gelegen aan de zuidwestelijke kust van het eiland Koh Chang, dat deel uitmaakt van de provincie Trat in Thailand. Het is een pittoresk vissersdorpje dat bekend staat om zijn traditionele houten huizen op palen die boven het water uitsteken. De haven biedt een prachtig uitzicht op de omliggende eilanden en is omgeven door weelderige groene heuvels.

Veerbootverbindingen

De Haven van Koh Chang (Bang Bao) is goed verbonden met andere eilanden en het vasteland van Thailand via veerbootverbindingen. Reizigers kunnen vanuit de haven gemakkelijk naar nabijgelegen eilanden zoals Koh Mak en Koh Kood reizen. Daarnaast zijn er regelmatige veerdiensten naar het vasteland, met name naar de stad Trat, waar reizigers kunnen overstappen op bussen en andere vervoersmiddelen om verder te reizen naar populaire bestemmingen zoals Bangkok.

Cruise mogelijkheden voor toeristen

Naast veerbootverbindingen biedt de Haven van Koh Chang (Bang Bao) ook verschillende cruise mogelijkheden voor toeristen. Er zijn diverse cruises beschikbaar die bezoekers de kans geven om de prachtige eilanden en wateren rondom Koh Chang te verkennen. Deze cruises variëren van dagtochten tot meerdaagse avonturen en bieden activiteiten zoals snorkelen, duiken, vissen en het verkennen van afgelegen stranden. Het is een geweldige manier om de schoonheid van de regio te ervaren en te genieten van de rustige omgeving.

Tarieven

De tarieven voor veerbootverbindingen en cruises vanuit de Haven van Koh Chang (Bang Bao) variëren afhankelijk van de bestemming, het type boot en de duur van de reis. Over het algemeen zijn de tarieven redelijk en betaalbaar voor de meeste reizigers. Voor veerbootverbindingen naar nabijgelegen eilanden kunnen de tarieven variëren tussen de 200 en 500 baht per persoon, afhankelijk van de afstand en het type boot. Voor cruises zijn de tarieven meestal hoger en kunnen variëren van 1000 tot 5000 baht per persoon, afhankelijk van de duur en de activiteiten die worden aangeboden.

Al met al is de Haven van Koh Chang (Bang Bao) een prachtige bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar een unieke ervaring in Thailand. Met zijn adembenemende locatie, veerbootverbindingen naar nabijgelegen eilanden en diverse cruise mogelijkheden, is er voor elk wat wils. Of je nu wilt ontspannen op afgelegen stranden, avontuurlijke watersporten wilt beoefenen of gewoon wilt genieten van de prachtige omgeving, de Haven van Koh Chang (Bang Bao) heeft het allemaal. Vergeet niet om je reis van tevoren te plannen en de tarieven te controleren, zodat je optimaal kunt genieten van je verblijf in deze betoverende haven.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *